LANGUAGE/ ЕЗИК

Барабанистът на IRON MAIDEN Nicko McBrain ще изпълни "четири, пет песни" с бившите си колеги от PAT TRAVERS BAND Pat Travers и Peter "Mars" Cowling по време на The Classic Rock & Roll Party в събота, 2 март в Seminole Hard Rock & Casino намиращо се в Hollywood, Флорида. Постъпленията от събитието, че са за нестопанската организация HomeSafe, която помага на жертвите на сериозно домашно насилие и детско малтретиране в окръг Palm Beach и Южна Флорида.

Основана през 1979, HomeSafe осигурява всеобхватни програми за предотвратява на нови случаи на семейно насилие, защитавайки жертвите на детско малтретиране и домашно насилие, както и подготвянето на деца и семейтва за по-сигурен и по-продуктивен живот.

Чрез програми базирани на предходни резултати и високо квалифициран и отдаден на каузата екип, HomeSafe се превърна във водещ източник на услуги за предотвратяване и интервенция на проблемни ситуации. Всяка година HomeSafe обслужва над 15 000 бебета, деца и семейства.

Научете повече за HomeSafe na www.homesafe.org

McBrain записва два албума с PAT TRAVERS BAND: "Makin' Magic" (1976) и "Putting It Straight" (1977)

По-долу можете да гледате видео интервю с Nicko McBrain на Dan Shinder от Drum Talk TV в което музиканта разказва за участието си в The Classic Rock & Roll Party

nickohomesafe2013