LANGUAGE/ ЕЗИК

Фен-клуб „Iron Maiden Bulgaria" и метъл бар „The Black Lodge" организират екскурзия до Букурещ, Румъния за концерта на IRON MAIDEN на 24-ти юли със специални гости ANTHRAX. Цена на транспорта 50 лв. (45 лв. за членове на Фен-клуб „Iron Maiden Bulgaria" ). Билети в зависимост от избраната зона (Golden Circle: 54,30 EUR, Silver Circle: 43,31 EUR, Normal Circle: 36,70 EUR) могат да се закупят в системата на Ивентим (Поръчай онлайн). Тръгва се на 24-ти юли в 7.00 ч. от паркинга пред националния стадион „Васил Левски" и се връщаме след края на концерта.

Необходими са задграничен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца от датата на пътуването. За лица ненавършили 18 години е необходима нотариално заверена декларация от двамата родители, че са съгласни с пътуването.

Желаещите могат да се записват в метъл бар „The Black Lodge". Местата за пътуването са ограничени. За повече информация следете сайтовете www.blacklodge.bg и www.ironmaiden-bg.com, пишете на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

trip-romania-2013-poster-web