LANGUAGE/ ЕЗИК

IRON MAIDEN ще се завърнат за кратко в САЩ през месец септември тази година, за седем специално подбрани концерта на път за Бразилия, където те отново ще оглавят легендарния фестивал Rock In Rio на 22 септември. Шоуто там е напълно разпродадено само за няколко часа и се очаква да присъстват над 70 000 души.

Концертите ще започнат от Роли (Северна Каролина) с откриващо шоуто на 3 септември в Time Warner Cable Music Pavilion. След това на 5 септември групата се завръща обратно към столицата на кънтри музиката: Нашвил, Тенеси, където не са свирили от близо 20 години. Ще има и концерти в Канзас сити, Сейнт Луис и Лас Вегас съответно на 7, 8 и 12 септември. На всички тези места групата за последно посети на Brave New World Tour 2000. Също така Maiden ше посетят и град Остин (Тексас), където за последен път са свирили на Seventh Son турнето преди 25 години.

Специални гости на всички тези дати ще бъдат MEGADETH.

Преди да достигнат Бразилия, Maiden ще са хедлайнери на много специално събитие в Сан Бернардино, Калифорния на 13 септември,където към Megadeth ще се присъединят Anthrax, Testament, Overkill и Sabaton.

Билети за шоуто в Лас Вегас и Сан Бернардино са в продажба от 12 април. Билетите за Роли, Нешвил, Сейнт Луис и Остин в продажба от 13 април. Билетите за Канзас Сити от 17 май. Вижте по-долу за точните срокове и връзки.

sanb poster small