LANGUAGE/ ЕЗИК

Brice Dickinson обяви пред 90 000 фена, които присъстваха на DOWNLOAD FESTIVAL в Donington park, че IRON MAIDEN ще приключат европейскata част на MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR в Лондон, с концерт в O2 Arena на 3 Август.

Iron Maiden уверяват феновете си, че билетите ще се продават без никакви надценки и такси от второстепенни билетни агенции. За тази цел билетите няма да бъдат на хартиени бланки и ще се използва най-модерната технология за продажба.

„Безхартиени билети" означава, че купувачите няма да получават физически билети и това ще осигури на всички фенове еднаква цена на билетите. За целта в деня на концерта закупилите билети ще трябва да донесат кредитната карта, с която са направили първоначалната поръчка и да представят документ за самоличност. Всички хора, за които купувачът е поръчал билети трябва да присъстват и когато той се чекира могат да влезнат заедно в залата. Касиерите на залата ще таксуват кредитната карта и ще представят бележка с номера на мястото за всеки присъстващ.

Билетите тръгват в продажба на 28 юни през www.theo2.co.uk и www.axs.com. Предварителната продажба за членове на официалния фен клуб ще бъде на 24 и 25 Юни. Членовете на клуба ще могат да участват и в томбола за First To The Barrier.

bruce-download-festival