LANGUAGE/ ЕЗИК

IRON MAIDEN ще се завърнат в Европа през лятото на 2014, започвайки в края на Май с кратка обиколка на няколко фестивала и избрани концерти в зали. MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR ще приключи с хедлайн шоу на Sonisphere Festival – Англия. В края на това турне IRON MAIDEN ще са направили 102 концерта в 32 държави, пред над 2 милиона зрители след началото в САЩ през 2012

За повече информация и цени на билети за Sonisphere можете да проверите тук.

Турнето през 2014 ще премине през държави, които групата не е посетила през изминалата година. Обиколаката обаче ще е доста по-кратка от обичайните турнета на групата.
Rod Smallwood обяснява: "Турнето Maiden England 2013" бе прието невероятно добре и получихме много желания от фенове да посетим държави в Европа, които изпуснахме тази година. Това бе една от причините да се съгласим да направим още няколко концерта. Въпреки това, сега ще е наистина доста кратка обиколка, която ще започне в края на май и ще приключи на Sonisphere в началото на Юли. За остатъка от 2014 имаме нещо ново, върху което трябва да почнем да мислим и да се съсредоточим за 2015 и нататък.

Както феновете знаят, Maiden England е трета част от историческите турнета, които правим и вероятно това ще е последния път когато сетлистът ще е базиран на 80-тарски парчета. Това ще е и последния път когато феновете ще могат да чуят някои от тях. Имайки това в предвид ще променим малко сетлиста през 2014 и песните в него ще са комбинация и от ТРИТЕ ИСТОРИЧЕЕСКИ DVD-та: Early Days, Live After Death и разбира се Maiden England с едно изключение от 90-години (феновете знаят за кое става въпрос)

Така че пазете се и ще се видим през лятото"

Повече информация за предстоящи дати ще бъде обявена скоро.

poster 2014

PLAY

trooper-eddie.gif

Members Login