LANGUAGE/ ЕЗИК

HarperNonFiction и Dey Street ще издадат мемоарите на певеца на Maiden – Bruce Dickinson през есента на 2017 г. под формата на книга с твърди корици, електронна книга и аудио, а изданието с меки корици ще излезе през 2018 г.

Bruce казва: „Поласкан съм, че се пише книга за моите преживявания и изглежда, че това е точното време да се направи, тъй като ще имам много време на турне през следващата година, за да работя върху книгата. Сигурен съм, че летенето със 747 (бел. ред.: масивен боинг 747) около света по време на турнето ще добави към историята още необичайни сценарии!"

Dickinson е истински енциклопедист. Освен, че е един от най-легендарните и уважавани хеви метъл певци, Bruce е квалифициран пилот, авиационен предприемач, мотивационен говорител, фехтовач от световна класа, писател, сценарист на филми и радио водещ. Неговата книга, ще бъде рок биография като никои други, включваща 30-те му години с Maiden, соловата му кариера, странни и прекрасни места и ситуации, в които той се е озовавал и битката му с рака.

Bruce се подготвя за световно турне с Iron Maiden през 2016 г., след неотдавнашното излизане на техния добре приет от критиците двоен студиен албум „The Book Of Souls", който дебютира под №1 в над 40 страни. Също използва своя симулатор в Cardiff Aviation, за да се научи да пилотира масивен боинг 747, Ed Force One, който ще превозва бандата, екипа и оборудването по време на турнето, включващо над 35 страни и над 55 000 мили по целия свят.

Директорът на издателството, Jack Fogg, договаря световните права с Adrian Sington от Kruger Cowne, Dave Daniel от Celebrity Speakers, мениджмънта на Maiden (Phantom Music Managemen) и ще публикува съвместно с Denise Oswald, главен редактор на Dey Street в HarperCollins U.S.

brucedickinsonalicecoopernights2015 638