LANGUAGE/ ЕЗИК

IRON MAIDEN и всепризнатата японска компания за електроника ONKYO Corporation, с удоволствие обявяват стартирането на продажбата на уникалните слушалки ED-PH0N3S от 04 декември.

ED-PH0N3S са специално предназначени да осигурят на фенове на IRON MAIDEN и почитателите на рока и хеви метъла най-добрия начин да слушат музика, с чистота и пълен акустичен диапазон, изискан от басиста на Maiden, основател и ко-продуцент – Steve Harris.

ED-PH0N3S ще бъдат достъпни единствено чрез веригата Richer Sounds в Англия, както и онлайн в цяла Европа на MaidenAudio.com от 4 декември.

Официалният японски рилийз ще се проведе в Astro Hall в Harajuku, Токио на 8 декември, както и в много други страни по света през 2016 г. Съшътстващото ги приложението на Maiden за мобилни телефони, ще бъде на разположение за изтегляне от Apple Store и Google Play Store от 4 дек. На разположение е за IOS и Android с включени ексклузивни потребителски настройки на еквалайзера.

Партньорството Maiden Audio бе обявено на Consumer Electronics Show в Лас Вегас през януари. През следващите месеци, Steve Harris е работил директно с Mark Cheffins – връзки с обществеността и технически сътрудник в ONKYO и техните японски инженери. Полученият продукт – ED-PH0N3S, е персонализиран за взискателните звукови изисквания на Steve, които да доставят на крайния потребител незабравимо музикално изживяване, докато слуша IRON MAIDEN или друга метъл банда.

Препоръчителната цена на ED-PH0N3S е £ 199 / € 299.

За повече информация - www.maidenaudio.com

edphones ifa

PLAY

trooper-eddie.gif

Members Login