LANGUAGE/ ЕЗИК

Следващата серия от преиздрания на плоча ще започне от 19 май – 12 албума на 180 грамов черен винил.

NO PRAYER FOR THE DYING / FEAR OF THE DARK / THE X FACTOR / VIRTUAL XI / BRAVE NEW WORLD / ROCK IN RIO / DANCE OF DEATH / A MATTER OF LIFE AND DEATH /
DEATH ON THE ROAD / FLIGHT 666 / THE FINAL FRONTIER / EN VIVO!

Parlophone Records ще продължи преизданията от 2014 на първите осем албума от 80-те с нови 12 преиздания, които ще обхванат периода 1990 – 2015.

За разлика от 80-тарските преиздания, чийто звук е взет оригиналните аналогови мастъри, при новите преиздания звука ще от дигиталните ремастъри от 2015, когато целия каталог на Maiden е дигитално ремастериран. Преиздадените албуми ще са с ориганалните обложки на съответните издания.

Албумите ще бъдат издавани хронологично през 3 месечен период

The records will be released chronologically across a three month period:
May 19th: No Prayer For The Dying / Fear Of The Dark / The X Factor / Virtual XI
June 23rd: Brave New World / Rock In Rio (Live) / Dance Of Death / A Matter Of Life And Death
July 28th: Death On The Road (Live) / Flight 666 (Live) / The Final Frontier / En Vivo! (Live)

Като бонус, първите два албума пристигат с колекционерска кутия която побира всичките 12 албума и достатъчно място за последния студиен албум The Book Of Souls, който беше издаден на троен черен винил през 2015. Кутияте е лимитирана и ще е налична до изчерпване на количеството.

Тези висoкокачествени черни винили състочщи се от 8 студийни и сшециално подбрани 4 концертни записа от този период, приклщчват серията с преиздания на IRON MAIDEN. Това предлага възможността да се сдобият с цялата дискография на групата на винил.

vinylmontage