LANGUAGE/ ЕЗИК

След като Eddie извън клетката си за последната част на турнето, неговия дигитален двойник прави дебют в Legacy Of The Beast.

lotb bos mayan arena1000

Техно експертите от Legacy Of The Beast работят услилено върху епична бойна арена повлияна от Маите, където вашия отбор от герои, ще може да се срещне в схватка с други играчи и да спечелите уникални награди.
Новата арена е базирана на TBOS сценичния дизайн с древни пирамиди и каменни статуи. Всичко това отне месеци да бъде направено. The Killer Krew поясняват че на тях са им нужни само няколко часа да го построят, а LotB програмистите веднага ги контрират, че тяхната визуална версия се зарежда много по бързо и не и е необходима дузина от TIR-ове. Единствения начин да разберете е да пробвате!

Още нови неща се очакват в Legacy Of The Beast през следвaщите месеци, включително Clairvoyant иTrooper Eddie, също така социален чат и нова арена Night City повлияна от ранния Maiden и Източен Лондон. Ако искате да видите сичко това, изтеглете си Legacy Of The Beast (безплатна е!) от Apple App Store или GooglePlay.

За повече информация: www.ironmaidenlegacy.com