LANGUAGE/ ЕЗИК

BMG ще преиздаде соловия каталог на BRUCE DICKINSON на винил по целия свят на 27 октомври.

Шестте соло албума на Bruce от периода 1990-2005 г. и са взети от оригиналните мастери за преиздаването на, черен 180 грамов винил. Две от заглавията "The Chemical Wedding" и "Tyranny Of Souls" се предлагат за първи път на винил. Четирите по-рано налични: ‘Tattooed Millionaire’, ‘Balls To Picasso’, ‘Skunkworks’ и "Accident Of Birth" отдавна са вече не се предлагав в магазините, а последните две заглавия вече са двойно LP за оптимален звук.

Като специален бонус всичките шест албума ще бъдат налични и в колекционерска кутия "Soloworks", която езадължителна за всеки колекционер.

От първичния хардрок на дебютния соло албум на Bruce "Tattooed Millionaire" (1990) и неговия по-тежък наследник "Balls To Picasso" (1994), през арт-рок шедьовъра "Skunkworks" (1996) и хеви метъл изтънченността на „Accident Of Birth” (1997) до модерния метъл с традиционното сърце на "The Chemical Wedding" (1998) и последния самостоятелен албум, "Tyranny Of Souls" (2005), тези шест албума са съществена част от Bruce's история извън Maiden и, по-важното, някои от най-важните и завладяващи албуми от последните три десетилетия.

Всеки, който купува пълната "Soloworks" кутия от "pledgemusic.com", ще получи и двустранен плакат 24 "х 36".

Предлага се също и от Amazon UK, Amazon US, както и от локалния ви музикален магазин.

400bruce dickinson box1

 

PLAY

tour-eddie.gif

Members Login