LANGUAGE/ ЕЗИК

Parlophone Records ще продължат с президаването на каталога на IRON MAIDEN, с пети комплект от digi pack преизданията, който ще e от концертни албуми. Албумите включени в серията The Live Collection – Remastered ще са емблематичните „Live After Death“ и „Rock In Rio“ , ще са на пазара на 19 юни!

"Live After Death" е записан в Long Beach Arena – Калифорния през март 1985 г. на легендарното турне World Slavery Tour, което започва от Полша през август 1984. Турнето включва 187 концерта в цял свят и превръща IRON MAIDEN в една от най-големите групи на планетата. Албумът, който включва и няколко песни записани в Hammersmith Apollo – Лондон, се счита за един от най-добрите концертни албуми записвани изобщо.

750 ladbox

"Rock In Rio" е записан на 19 януари 2001 г. на последната дата от турнето Brave New World Tour. Концертът се е състоял пред 100, 000 фена и е предаван на живо по телевизията.

The Live Collection – Remastered е продължение от 4-те части на The Studio Collection – Remastered , която обхвана всичките 16 студийни албума. Албумите са с ремастерирания звук от 2015 г. за iTunes и са достъпни за пръв път на физически носител в този формат.

livecollection both

Като бонус за колекционерите един диск от всяка част, ще е наличен в колекционерска кутия, която ще съдържа фигурка в размер 1:24 и уникална нашивка. В петата част това ще е "Live After Death".

И двата албума от тази пета част ще са налични за поръчка през онлайн магазин S.M.F.

PLAY

piece-of-mind-eddie.gif

Members Login