LANGUAGE/ ЕЗИК

По-долу ще намерите официално съобщение от Rod Smallwood:

Надявам се Вие и близките ви да сте добре където и да се намирате. Благодарим ви и за търпението в тази трудна ситуация.

Поради продължаващата ситуация с COVID-19 в световен мащаб, Ви информираме че Iron Maiden няма да имат концерти преди Юни 2021.

Сега можем да ви дадем повече подробности относно концертите, които се надявахме да изнесем тази година.

С радост ви съобщавахме, че успяхме да преместим всичките ни европейски дати от Legacy Of The Beast за Юни/Юли 2021 с изключение на Москва, Санкт Петербург, Верт и Цюрих. Тези дати за съжаление нямаше как да бъдат преместени.

В допълнение добавихме и две дати в Арнем и Антверпен.

Поканили сме и всички съпорт групи и специални гости, които трябваше да свирят с нас тази година. Ако някоя от групите не може да участва поради собствени ангажименти, ще й намерим достоен заместник. Повечето вече потвърдиха и можете да намерите информация за това тук.

Фестивалните ни участия за съжаление не могат да бъдат пренасрочени, защото вече бяхме планирали доста от датите си за 2021 г. Времето за планирането на нещо такова не е достатъчно, но ви гарантирам, че групата ще възобнови фестивалните си участия скоро.

Относно датите които трябваше да са начални за 2020 г. в Австралия, Нова Зеландия, Филипините, Япония, Дубай и Израел. В момента работим за евентуални концерти там в началото на 2022, но за това ще има новини когато му дойде времето.

Всички от групата са добре и нямат търпение да се качат на сцена отново и да видят лицата на всички вас. Молим ви грижете се за себе си и се пазете!

Гарфикът за 2021 е:

JUNE 2021
Fri 11 - POL, Warsaw PGE Narodowy
Sun 13 - GER, Bremen Bürgerweide
Tue 15 - CZE, Prague Sinobo Stadium
Wed 16 - AUT, Wiener Neustadt Stadium Open Air
Sat 19 - SPA, Barcelona Olympic Stadium
Mon 21 - POR, Lisbon Estadio Nacional
Thu 24 - ITA, Bologna Sonic Park
Sat 26 - GER, Stuttgart Mercedes-Benz Arena (Stadium)
Sun 27 - BEL, Antwerps Sportpaleis
Wed 30 - GER, Berlin Waldbühne

JULY 2021
Sat 3 - SWE, Gothenburg Ullevi Stadium
Thu 8 - GER, Cologne Rhein-Energie-Stadium
Sat 10 - HOL, Arnhem GelreDome
Sun 11- FRA, Paris La Defense Arena

iron maiden 2021