LANGUAGE/ ЕЗИК

NIGHTS OF THE DEAD, LEGACY OF THE BEAST: LIVE IN MEXICO CITY
Parlophone Records (BMG в САЩ) има удоволствието да обяви издаването на новия двоен концертен албум на IRON MAIDEN. Съдържащ над 100 минути класически Maiden парчета и достъпен в множество формати ще бъде издаден на на 20 ноември 2020. Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City е записан по време на трите разпродадени концерта на групата там през септември 2019 г. като част от тяхното Legacy Of The Beast World Tour, което започна през 2018 г. и ще завърши следващото лято в Европа.

Траклист

Churchill’s Speech
Aces High
Where Eagles Dare
2 Minutes To Midnight
The Clansman
The Trooper
Revelations
For The Greater Good Of God
The Wicker Man
Sign Of The Cross
Flight Of Icarus
Fear Of The Dark
Iron Maiden
The Number Of The Beast
The Evil That Men Do
Hallowed Be Thy Name
Run To The Hills


Steve Harris коментира,

„Когато последният етап от нашето турне през това лято трябваше да бъде отменен поради пандемията от COVID, цялата група беше много разочарована и знаем, че нашите фенове се чувстваха по същия начин. Надявахме се наистина да представим шоуто в още повече страни и въпреки че успяхме да пренасрочим повечето европейски дати за 2021 г., решихме да послушаме записите от турнето досега и да видим дали бихме могли да направим концертен албум, на който всички, навсякъде да могат да се насладят. Много съм доволен от резултатите, особено като този в този траклист влизат песни, които никога досега не са стигали до CD на живо, като For The Greater Good Of God и други по-стари песни като Where Eagles Dare, Flight Of Icarus, The Clansman и Sign Of the Cross.

Никога досега не сме издавали албум на живо от Мексико и мисля, че този запис отговаря на страстта и радостта на нашите мексикански фенове, които винаги ни приветстват толкова фантастично, когато свирим там. "

Rod Smallwood добавя,

„Всички шоута от турнето до момента бяха невероятни и нашите фенове харесаха цялата феерия на Legacy Of The Beast турнето със сложно тематичните сцени, реквизит и завеси, да не говорим за убийствения сетлист! Когато турнето ни през 2020 г. беше отменено, сглобяването на концертен албум звучеше като правилната стъпка. Мисля, че Steve, заедно с копродуцента Tony Newton, перфектно уловиха същността на 70-хилядната тълпа през тези три нощи в Мексико Сити. Албумът ще е нещо като отпразнуване на това турне, което почти два милиона фенове вече са виждали, така и като дегустация за през следващата година за всеки, който все още не е преживял шоуто. "

Този албум ще е наличен в следните формати.

Digipak 2CD
Deluxe hardcase book 2CD
Triple black heavyweight vinyl
Limited edition heavyweight 180g Mexican Flag triple coloured vinyl
Digital (streaming and download)

Предварителна поръчка и повече информация можете да намерите тук

nights of the dead

 

PLAY

piece-of-mind-eddie.gif

Members Login