LANGUAGE/ ЕЗИК

BMG има удоволствието да обяви съвместния проект на двама от най-уважаваните рок музиканти. SMITH / KOTZEN е новият проект на китаристите и вокалисти Adrian Smith и Richie Kotzen. Съседи за известно време в Лос Анджелис, но приятели за цял живот и с огромно уважение по межу си. Двамата са ценени музиканти в цял свят заради уменията и уникалния подход към музиката.

Дебютното парче Taking My Chances, затвърждава началото на това ново начинание между двамата виртуози. Песента е записана в Turks & Caicos в началото на 2020 г. и е повлияна от класиките на 70, но с нов заряд, хармонии и типична за тях китарна вируозност.

Adrian Smith е известен като един от стожерите в Iron Maiden, но постигнал успех и в соловата си кариера. Richie Kotzen е фронтмен на The Winery Dogs, свирил е в Poison и Mr Big. Като соло музикант до момента е издал над 20 албума. Не е нужно да споменаваме, че и двамата са отлични композитори.

Adrian Smith коментира: „Мисля че с Richie се допълваме идеално! Той е виртуозен китарист, но има и страхотно чувство за мелодия. Всичко се случи напълно естествено.“

Richie Kotzen добавя: "Намерихме обща допирна точка в класическия блус-рок. И двамата произхождаме от там. Пишем и записваме вече година, и съм много доволен от резултата!“

Мелодичната и лесно запомняща се „Taking My Chances“ е само като дегустация за това, което ще ви очаква през 2021 от SMITH / KOTZEN! Очаквайте още новини.

adrian smith richie kotzen

PLAY

trooper-eddie.gif

Members Login