LANGUAGE/ ЕЗИК

Iron Maiden & West Ham продължават успешното си сътрудничество с пускането на нова тениска и гама тренировъчни продукти

maidenwh900

Die With Your Boots On е името на успешното сътрудничество, започнало през 2019 г. между Iron Maiden и West Ham United. С хилядите продадени футболни фланелки имаше огромен интерес от West Ham & Steve да разширят гамата продукти за да могат по целия свят да се наслаждават както на футбол, така и на музика. Новата фланелка е на гостуващите на West Ham / Iron Maiden (носена от атакуващия халф на West Ham Saïd Benrahma & Steve Harris по-горе) е придружена с ново тренировъчно яке West Ham / Iron Maiden и нова гама тренировъчни облекла.

Steve Harris развява знамето за West Ham на сцената от десетилетия, като бас китарата му дори е с емблематичното лого на клуба. Любовта му към „чуковете“ датира от 1965 г. и много фенове на Maiden по целия свят са възприели страстта на Харис към Уест Хем и подкрепят за самия клуб, като често се появяват на концерти с облеклото на „чуковете“.

Harris не би пропуснал възможността да разшири гамата продукти след успеха на оригиналния дизайн на футболна тениска, „Беше невероятно да видим броя на феновете на Iron Maiden & West Ham, които взеха първоначалната фланелка. Тъй като Уест Хем се справя толкова добре във Висшата лига в момента, ми се струва идеално време за тази алтернативната фланелка, когато West Ham са гостуващ отбор. Толкова съм щастлив да продължа партньорството Maiden / West Ham по-нататък ... кой знае, може да ни донесе късмет за място в Шампионската лига, никога не се знае! COYI! "

maidenwh 2 900

Трейси Стратън, мениджър по лицензиране в Уест Хем, говори за популярността на сътрудничеството на Maiden с феновете на Уест Хем, когато стартира през 2019 г. „Имахме феноменален отзвук на първата ни колаборация с Iron Maiden, разпродавайки няколко пъти наличностите. Реакциите на феновете бяха невероятни и с огромен отзвук в социалните мержи. Сега сме развълнувани да пуснем фланелката за гости ексклузивно онлайн на www.officialwesthamstore.com, с следващи стилове, които да следваме, докато продължаваме това изключително успешно партньорство. Come on you Irons !! ”

Новата тениска за гости и гамата продукти Die With Your Boots On са налични за предварителна поръчка тук с ограничен брой гостуващи тениски на склад и готови за изпращане от магазина на West Ham.

imtrainingrange 900

PLAY

trooper-eddie.gif

Members Login