LANGUAGE/ ЕЗИК

Parlophone Records (BMG в САЩ) ще отбележат 40 годишнината от издаването на The Number Of The Beast, с издание на аудио касета, която ще излезе на 18 март 2022 г. (25 март в САЩ). Този емблематичен запис, е издаден за първи път в Обединеното кралство на 22 март 1982 г. Той е първият албум с Bruce Dickinson като вокалист. The Number Of The Beast изстрелва Iron Maiden до международната сцена и ги насочва към грандиозен успех, на който групата продължава да се наслаждава и до ден днешен.

Касетата ще се състои от ремастерираните записи от 2015 г. на оригиналните осем песни в албума, изброени по-долу, с оригиналните цветове на обложката от касетното издание от 1982 г., плюс преработена и актуализирана вложка. В крайна сметка това е почит към великия албум, който се продава в милиони в магазините за музика по целия свят. Спомен за онези отминали времена и подходящ сувенир за феновете, които лоялно следват групата оттогава.

Страна 1

1. Invaders
2. Children Of The Damned
3. The Prisoner
4. 22 Acacia Avenue

Страна 2

1.The Number Of The Beast
2. Run To The Hills
3. Gangland
4. Hallowed Be Thy Name

Можете да намерите някои връзки за предварителна поръчка https://ironmaiden.lnk.to/notb или просто да попитате местния магазин за музика. В САЩ касетата е ексклузивно за Independent Record Store и тук ще можете да намерите магазини и наличности.

notb cassette sqr website

PLAY

seventh-son-eddie.gif

Members Login