LANGUAGE/ ЕЗИК

Warner Music (BMG за САЩ) с удоволствие обявява издаването на юбилеен троен черен винил в чест на 40-ата годишнина от The Number Of The Beast, който беше и първият, включващ Bruce Dickinson na вокали и станa записът, който катапултира групата до международна слава. Включен в новия пакет е и концерта Beast Over Hammersmith, достъпен сега официално за първи път на винил и включващ концерта на живо от вече легендарното шоу на Hammersmith Odeon London през март 1982 г. от световното турне Beast On The Road. Записан само дни преди издаването на албума The Number Of The Beast, забележително, че тези вече класически песни по онова време все още са били чисто нови, непознати и се чуват на живо от феновете за първи път. Истинска част от историята в процес на създаване.

Траклист:

Плоча 1 – The Number Of The Beast
Страна 1:

 1. Invaders
 2. Children Of The Damned
 3. The Prisoner
 4. 22 Acacia Avenue

Страна 2:

 1. The Number Of The Beast
 2. Run To The Hills
 3. Total Eclipse*
 4. Hallowed Be Thy Name

*алтернативен траклист от оригиналното TNOTB издание. Total Eclipse заменя Gangland

Плоча 2 – Beast Over Hammersmith
Страна 3:

 1. Murders In The Rue Morgue
 2. Wrathchild
 3. Run To The Hills
 4. Children of The Damned
 5. The Number Of The Beast

Страна 4:

 1. Another Life
 2. Killers
 3. 22 Acacia Avenue
 4. Total Eclipse
 5. Transylvania

Плоча 3 – Beast Over Hammersmith
Страна 5:

 1. The Prisoner
 2. Hallowed Be Thy Name
 3. Phantom Of The Opera
 4. Iron Maiden

Стана 6:

 1. Sanctuary
 2. Drifter
 3. Running Free
 4. Prowler


Пакетът включва ексклузивни бележки, написани от основателя и басиста на Maiden Steve Harris, както и реставрирани и разширени артове, взети от CD формата на Beast Over Hammersmith, достъпен преди това само в ограниченото издание Eddie's Archive boxset, първоначално издаден през 2002 г.

Steve Harris коментира,

„В това издание на винил получаваме шанса да сложим Total Eclipse на полагащото му се място в албума за първи път. Причината да не се получи на първо място беше, че всичко беше лудо бързане, когато завършвахме записа и трябваше да издадем сингъла Run to the Hills преди турнето и всъщност трябваше да изберем B- страна и беше между Gangland и Total Eclipse и просто избрахме грешния, наистина! Мисля, че Total Eclipse е по-силна песен и албумът щеше да е по-силен, ако беше там.”

Предварителна поръчка на албума за България.

boh vinyl packshot exploded website

PLAY

trooper-eddie.gif

Members Login