LANGUAGE/ ЕЗИК

rock in rio banner

Издаден на 11 Март 2002

1. Run To The Hills (Harris)
2. 22, Acacia Avenue (live) (Harris, Smith)
3. The Prisoner (live) (Smith, Harris)
— Run To The Hills (video) (Harris)

В края на 2001 г. Iron Maiden разбират, че техният бивш барабанист Clive Burr е болен от Множествена склероза. Болест която поразява централната нервна система. За да могат да помогнат на Clive те създават "Clive Burr MS Trust Fund" и правят 3 концерта в Brixton Academy в Лондон на 19 20 и 21 Март 2002. Групата също така издава и два сингъла Run To The Hills (Част I и II) Печалбата от концертите и синглите Iron Maiden даряват на Clive Burr MS Trust Fund. Концертните преиздания на '22 Acacia Avenue' и 'The Prisoner' могат също да бъдат открити и в албума The BBC Archives който е част от Eddie's Archive box set.

Run To The Hills (Harris)
Това е същата версия като в албума Number Of The Beast от 1982

22, Acacia Avenue (live) (Harris, Smith)
Тази концертна версия на '22, Acacia Avenue' е записана по време на турнето Beast On The Road Tour на Reading Festival на 28 Август 1982.

The Prisoner (live) (Smith, Harris)
Тази концертна версия на 'The Prisoner' е записана по време на турнето Beast On The Road Tour на Reading Festival на 28 Август 1982.

Run To The Hills (video) (Harris)
Това е Camp Chaos версията на клипа където оригиналните филмови кадри за заменени с анимация. В нея Eddie е изобразен както на обложката на Stranger In A Strange Land. Там той спасява извънземната цивилизация от някакви странни космически каубои на замръзнала планета. Доста забавен клип за гледане.

PLAY

trooper-eddie.gif

Members Login