LANGUAGE/ ЕЗИК

rock in rio banner

video12_rir_a_small_2
 
Това е видео версията на албума Rock In Rio и коментарите за албума се отнасят и за видео. Визуално, това е съвсем прост Maiden концерт: пълен с енергия и сценични ефекти. Единственото оплакване може да е, че изображенията се променят малко прекалено бързо и аз би искал камерите да оставаха малко повече на всеки музикант, вместо тази, смяна на ъгли за части от секундата.

Вторият диск ни показва музикантите в един по-личен аспект. Това е изненада за не феновете на Maiden да разберат за страстта на Bruce към фехтовка или на Steve към футбола, но мнозина ще разберат и страстта на останалите четирима - Кой би си помислил, че Adrian е заклет рибар? " Day In The Life " също е интересен документален филм за това какво е да си в такава масивна международната рок банда, и снимките на Ross Halfin също са доста добри.

Дискът със „специалните допълнения" съдържа и някои скрити бонуси. Опитайте се движите курсора върху менюто на екрана и ще откриете едно Eddie Smiley да се появяват на екрана. Просто кликнете върху него и ще откриете малко изявление от Kevin Shirley, както и няколко изненадващи неща! Друго включено е Брус обсъждайки своята хотелска стая, Nicko обсъжда река и голф игра, Dave и Ross обсъждат напитки, Adrian, Dave и Steve се забавляват с тенис ракети и възходите и падения, че да си в Iron Maiden. Интересът към всичко това е доста ограничен все пак.Всичко на всичко това е едно наистина хубаво DVD, което е задължително за всички Iron Maiden фенове.

 


 
 
Disc 1: Live Concert
 
 1. Intro
 2. The Wicker Man
 3. Ghost Of The Navigator
 4. Brave New World
 5. Wrathchild
 6. 2 Minutes To Midnight
 7. Blood Brothers
 8. Sign Of The Cross
 9. The Mercenary
 10. The Trooper
 11. Dream Of Mirrors
 12. The Clansman
 13. The Evil That Men Do
 14. Fear Of The Dark
 15. Iron Maiden
 16. The Number Of The Beast
 17. Hallowed Be Thy Name
 18. Sanctuary
 19. Run To The Hills
Disc 2: Special Features
 1. Candid Interviews
 2. A Day In The Life
 3. Ross Halfin Photo Diary
 
 
 
 

PLAY

tour-eddie.gif

Members Login