LANGUAGE/ ЕЗИК

"Tears Of A Clown" се отнася за депресията, от която страдаше комикът Robin Williams и извършеното от него самоубийство през 2014г.

Любимата ми песен от албума не е написана от мен. Това е 'Tears of a Clown,'която се отнася за Robin Williams. Запитах се как е могъл да бъде толкова депресиран при положение, че винаги изглеждаше толкова щастлив.

-Bruce Dickinson

Репликата "Who motivates the motivator" „Кой мотивира мотиватора?" се отнася до вдъхновяващите участия на Robin Williams във филми като „Добрият Уил Хънтинг" и „Обществото на мъртвите поети", както и в комедийните му роли в „Мисис Даутфайър", „Клетка за птици" и „Джуманджи".

Robin Williams беше мотиватор. Дори и да гледате филм с негово участие, когато не сте на кеф, веднага се почувствате моривирани и в повдигнато настроение. Той беше като приятел. Проблемът е, че това не ни позволи да разкрием неговата човечност. Не успяхме да видим реалния му образ извън ролята му на актьор и комик. Не успяхме да разберем като човек. Той е имал нужда да бъде мотивиран от някого.

Кой мотивира мотиватора?

tears-of-a-clown

PLAY

tour-eddie.gif

Members Login