LANGUAGE/ ЕЗИК

tim banner

Това е първата песен от серията Шарлот песни, които описват някои от болките и емоциите свързани с това да имаш проститутка за приятелка. Независимо, че е засенчена от '22 Acacia Avenue', това е чудесна песен с пълно право. 'Charlotte The Harlot' е презаписана по-късно като B-side за сингъла The Evil That Men Do през 1988.

Въпросите "Коя е била проститутката Шарлот?" и "Съществувала ли е наистина?" са задавани отново и отново на момчетата от Maiden, но нито един ясен отговор не излязъл от устните им. Само когато въпросът е бил зададен от Шан Сива от battlehelm.com на Пол Диано преди няколко години, придобихме някаква идея коя може да е била тя. Ето какво е казал Пол:

"Да, вярно е. Истинското й име е Хай Хил Лил и тя е като цяло стара проститутка. Всъщност беше по-скоро кучка, ха-ха! Имам предвид, ако отидеш до нейната къща с някакво пиене или дрога имаш малко или много гарантирано легло с нея. Тя бе легенда в Уалтамстоу, всички я познаваха... Беше на около 45, но наистина голяма рок кучка... Би взела всеки над 15, ха-ха! Песента казва, че тя живее на Acacia Avenue, но всъщност е Markhouse Road точно преди да отидеш в Leyton, защото това е мястото, където живеех аз."

Пол е известен с това, че казва неща, които не са напълно вярни, затова тази информация трябва да бъде взета с "щипка сол" към себе си. Във всеки случай, това е някакъв елемент от отговора, за който се интересува дали Шарлот е истински човек или не.

PLAY

shaman-eddie.gif

Members Login