Iron Maiden Bulgaria Forum
Какво ви се случи днес? - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Общи приказки (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Какво ви се случи днес? (/showthread.php?tid=398)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Какво ви се случи днес? - Fufy - 21st April 2009

Мисля, че такава тема няма... или не съм я видялаBlush
Струва ми се, че от заглавието е ясно за какво иде реч, но все пак:
Идеята е тук да разказвате когато ви се е случило нещо интересно, странно, невероятно, прекрасно, страшно и т.н.

Пускам темата, защото в последно време ми се случват какви ли не простотии- както хубави така и лоши.

Какво ми се случи днес:
Излизам си аз в 7:10 за училище. Пред нас има кръстовище и аз като прилична гражданка чакам да светне зелено. Колите спират, хората започват да пресичат и моя мислост се понася с тях. И в следващия момент нещо ме претрепва.Big Grin След като спира да ми се върти главата осъзнавам, че един колоездач се е залетял от на майната си, за него светофари няма и аз съм му била на пътя. Та от къде на къде ще пресичам аз на зелено!? Акъл нямам ли???

Сега на места започвам да придобивам прекрасни преливащи се сини и лилави цветове... Крайният резултат е че като ме видяха в училище на какво приличам ме изгониха да се прибирам Big Grin
Това е началото на деня, но се надявам ако ще ми се случва още нещо по възможност нека е приятно...

А сега сте вие Tongue

Какво ви се случи днес? - the_trooper - 21st April 2009

Мм станах, казах си - майната му на школото, днес е Maiden day, празник, и без мен ще минат Big Grin Сега стоя пред компа слушам Мейдън и си поркам биричка :w00t:

Какво ви се случи днес? - "Heaven"Maiden - 24th April 2009

Станах в 7,трябваше да съм на училище в 8.25, но стигнах чак в 9 и 30 O_OГосподина ми по живопис ме замери една четка без да иска.Беше шок Big Grin .После учих.И после прекарах голямата част от следобеда в реставриране на една стена със снимки на починали, известни музиканти в София.Бива си го местенцето.Деси, без да ми се сърдиш темичката ми се струва странна. Big Grin

Какво ви се случи днес? - The beasT - 24th April 2009

Ама то идеята е да пишем какво ИНТЕРЕСНО ни се е случило.. а не просто да издекламераме.. "станах, ядох, излязох, ядох, върнах се, ядох, легнах си.."

Днес имах представление.. посмяха ни се хората, на едно място си обърках репликата, обърках си и танца.. ма все тая.. моето не е интересно.. Пиша просто да не е флууд

Какво ви се случи днес? - Fufy - 24th April 2009

Ние пък днес имахме "ретро бал" и по случая с една съученичка се направихме на циганки Big Grin сега много ви моля не питайте кое е общто м/у двете, защото и аз не знам ама така ни дойде.
Всички умряха като ни видяха на какво приличаме (може да покажа снимка тия дниWink и даже припечелихме 40ст. от гледане на ръка Big Grin
Като за финал класът пък спечели торта, защото сме били "с най- масово присъствие" и гледайте какво е ядене без чиний и вилици Big Grin направо си довърших облика! Big Grin
Всъяност един доста забавен ден... :happy:
А утре съм на вила на рожден ден и понеже сме повече от 40 човека и във вилата няма място ще спя на палатка в двора :laugh: Казаха, че съм домашният любимец, който ще брани имота Big Grin
Като се върна ще разказвам Big Grin

Какво ви се случи днес? - Vladimir Ivanov - 24th April 2009

уфффф, днес май станах със задника нагоре.
Ядове в работата, за малко не ме уволниха... май ще го направят в Понеделник ?!?
И понеже ми беше тъпо, един познат като ми предложи да бръмнем с моторите и само това ми трябваше, щях да го направя сам така или иначе.
Покарахме малко, минахме през един магазин, бира, чипс ... после още малко каране и седнахме на една хубава зелена полянка малко извън София, да си изпием биричката (по 1 , нали караме ) Smile
Беше някак весело, малко студено по едно време, та Fufy, рано е за палатка, вземи си и нещо да те топли Wink
Малко ми мина тъпото настроение, ама сега пак ме налягат едни мисли...
Ето и една снимка [Image: 24042009084.jpg]
Стискайте палци в понеделник да съм все още на работа.

Какво ви се случи днес? - Fufy - 24th April 2009

Benjamin_Breeg Wrote:та Fufy, рано е за палатка, вземи си и нещо да те топли Wink

2 спални чувала, едно яке и един мъж стигат ли Big Grin

А за работата- не се притеснявай толкова. Може просто така да си мислиш ти, защото днес си станал със задника нагоре Wink

Какво ви се случи днес? - Vladimir Ivanov - 11th May 2009

Знам, че изглежда много дълго, но пък надявам се да ви хареса ( на тези които го прочетат до края Smile )

Днес (Събота 09.05.09) се събудих към 8:00, към 9:00 имах среща с един агент, да си взема пакатката (бележка към себе си: Не давай нкога повече палатката на никойWink, след това се заврях в гаража да си сменям кормилото на мотора.
Успях да го направя за около час, което си е постижение и след това трябваше да го пробвам , разбира се
Звъннах 2-3 телефона, получих 2 оферти – Ловеч и още някакво място на около 90 км. от София, не му помня името.
Метнах палатката, спалния човал и една раница с малко дрехи и тръгнах към Нели...
Още не знаехме на къде точно ще ходим и отсавих съдбата (която в случая беше представлявана от монета от 20 ст.) да реши.
Пдна се Ези – Ловеч.
Срещата – на Щел-а на Ботевградско в 1:30.
Към 12:30 бяхме там. Нямах си друга работа и нещо си човърках по мотора, докато Нели пиеше кафе и чакахме другите да дойдат.
Както човърках, реших, че една гайка е слава и трябва да я стегна.
Да ама явно кафето което изпих ми даде някаква огромна сила, или пък болта беше слаб, но факт – болта се скъса.
Ами сега, седалката няма на какво да се държи...
Реших, ще сменям болта.
Да, ама японеца не сложил обикновен болт, ами заварил там нещо си с резба, та няма смяна...
Наложи се да разглобя половината мотор за да го разбера. По това време започнаха да пристигат разните му там хора с разните му там мотори. Трябва бързо да събирам моя.
За късмет адаша се забави, та той отнесе хляба за закъснението
В крайна сметка към 2 и нещо тръгнахме за Ловеч.
Пътя – не особено натоварен, мотора – да.
Изостанахме доста, но на Ябланица се настигнахме (другите бяха спрелиWink
Разбрахме се все пак да продължим заедно до Ловеч, та на някой им се наложи да намалят скоростта. Забравих да кажа , че моторът ми не е от най- бързите - 100-110
Ама на мен това ми е достатъчно.
Към 17:00 пристигнахме в Ловеч и там, направо в кръчмата.
2-3 бири, малко мотаене из центъра и към палатковия лагер.
Разпъване на палатки – 30 мин. След това обратно в кръчмата
Още 2 бири и на концерт.
Bonfire се представиха на ниво, не ги бях слушал подробно и явно ще трябва да оправя тази грешка, Kingdom Come – някой описваха като Led Zeppelin, други твърдяха, че дори са по – добри. Иситната – нещо средно между Zeppelin и Depeche Mode. Много електроника мамка му. Не издържах. 5-6 песни и стига толкова.
Отделно някакви келеши по на 10-11 години се мотаха насам- натам, полу-голи, полу-пияни, полу-надрусани. Изнервих се максимално. Пак в кръчмата.
Тоя път кола, че нали ще карам до палатките.
Я ! то стнало близо 2:00, марш по леглата (спалния чувалWink
На следващата сутрин слънцето, бръмбарите, жабите, всякаквите там гадини издаващи някакви звуци, включително хората станали преди нас, ни събудиха към 9:00
След като предния ден надух главите на всички, че трябва да отидем до Крушунските водопади, след кратко измиване на очите, зъбите и каквото още може, запалихме моторите и към слео Крушуна (около 30 км. От ЛовечWink
Там какво да видим Училищен автобус с около 50 баби и дядовци тръгнали и те на водопади...
УЖАС, минаха пред нас.
Добре поне че имаше биричка.
2 кебабчета, 1 питка, 2 бири - 4.50лв, за всичко останало има Master Card.
И ... към водопадите.
Ате... не могат да се опишат, ще кача снимки и ще сложа линк, но това като се прибера.
След това се отправихме към Деветашката пещера.
Таков място немаааа. Оно голямо, с дупки, с река ... ще видите от снимките.
И нищо не свършва до тук.
Някой имат и книжки с печати, сещате се, за това – Троянския манастир (не за друго, най- близо еWink
Ама точно до манастира- една хубава кръчама, “Ханчето при Ванчето”
ГЛАД – първо хапване, манастира няма да избяга.
Докато още си поръчвахме се чухме и с още гадове.
В крайна сметка след около 15 минути бяхме около 18 човека на една тераса и 4 маси – банкет!
Менюто – задължителните пържени картофи, бири, таратори, води, слатаи и избирателно - боб чорба, задушени гъби, свински сач, някакъв сготвен език, сланина по селски, катък, някакви убийствени чеснови пърленки, люти чушки и какво ли още не. Спирам до тук, защото като се сетя и огладнявам, а преди малко ядох, не ме е срам.
Та хайде да ходим в манастира за печати.
Както казах- манастира няма да избяга, ама лелката с печата – да.
2-3 човека се опитаха да я догонят, но онази не искаше да им бие по един печат.
Толкова бяхме преяли и препили, че сигурно 1 час лежахме по моторите, по земята и кой където намери. Ядохме и сладолед. Винаги има място и за нещо сладичко.
Някакъв чичка ни усети и дойде да си предлага стоката – РАКИЯ, домашна троянска сливова, от сушена слива без костилка.
- Елате да я опитате, безплатно е !
Не издържах, една глътка и:
- Дай една бутилка...
Айде стига толкова туризъм, време е за Dokken.
Обратно към Ловеч, задължителното спиране в кръчмата (Булгаро, забравих да спомена, ако ходите до Ловеч, това място е задължително, в началото на главанта улица е, има дървени маси и пейки отвън, а персонала е с много яки оранжеви тениски, на които на гърба имат име и номер, като на футболиститеWink
Бира, две, три и към сцената.
По пътя обаче имаше една шатра в която някакви хлапета играеха Guitar Hero.
Трябваше да се пробвам...
Нищо не спечелих (имаше и наградиWink, но пък беше много яко.
Хайде, Светло And The Legends започват.
Ска веселба с участието на местна група скинчета, които чакаха Бате Гойко, за да си спретнат едно хубаво пого.
Отново малките келеши, циганите и някои бабички, дето не знаят какво е това, ама нали е на сцена и е на аванта, давай да се бутаме отпред.
Изнервих се.
Пак не издържахме до края, пък и трябваше да ставаме рано на следващия ден (ПонеделникWink защото сме на работа
Отново до кръчмата, този път на безалкохолно, куките дебнеха.
До нови срещи на персонала и към палтките.
На следващата сутрин т.е. днес. Ставане – 6:00 6:20
Скъване на багажа и в 7:00 към София.
Бензиностанцията – до горе....
Мамка му, колко е студено в 7:00 на мотора...
Малка почивка след едва 50 км. за да се стоплим и “Трайчо” да изгрее.
Пристигане в Софя – по разписане. 10 без малко.
В Офиса – 10 без 1 мин.
Горе – долу от толкова седя пред компютъра и се чудя от къде да започна.
Май разбрахте от къде Smile

Това ми се случи не само днес, а и Събота и Неделя.

Незабравимо!

Хайде да идва следващата (неработнаWink Събота, че не знам как ще издържа в София.

Какво ви се случи днес? - ViolentBeauty - 11th May 2009

Ех, колко хубаво си го написал Smile
Толкова, че няма какво да добавя!
Толкова яко си изкарах и толкова хубаво ми беше,че чак студа сутринта и любима миBig Grin(вечеWink седалка, само ме карат да се усмихвам глупаво в офиса :happy:
Нямам търпение да свърши този работен ден.....снимкиииии

ПП: аааа, пуста работа, така ме зачекнаха понеделнишки, че три часа не мога да напиша 2 изречения

Какво ви се случи днес? - Vladimir Ivanov - 11th May 2009

Ето и обещаните снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=376284