![]() |
Какво ви се случи днес? - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Общи приказки (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Какво ви се случи днес? (/showthread.php?tid=398) |
Какво ви се случи днес? - Fufy - 21st April 2009 Мисля, че такава тема няма... или не съм я видяла ![]() Струва ми се, че от заглавието е ясно за какво иде реч, но все пак: Идеята е тук да разказвате когато ви се е случило нещо интересно, странно, невероятно, прекрасно, страшно и т.н. Пускам темата, защото в последно време ми се случват какви ли не простотии- както хубави така и лоши. Какво ми се случи днес: Излизам си аз в 7:10 за училище. Пред нас има кръстовище и аз като прилична гражданка чакам да светне зелено. Колите спират, хората започват да пресичат и моя мислост се понася с тях. И в следващия момент нещо ме претрепва. ![]() Сега на места започвам да придобивам прекрасни преливащи се сини и лилави цветове... Крайният резултат е че като ме видяха в училище на какво приличам ме изгониха да се прибирам ![]() Това е началото на деня, но се надявам ако ще ми се случва още нещо по възможност нека е приятно... А сега сте вие ![]() Какво ви се случи днес? - the_trooper - 21st April 2009 Мм станах, казах си - майната му на школото, днес е Maiden day, празник, и без мен ще минат ![]() Какво ви се случи днес? - "Heaven"Maiden - 24th April 2009 Станах в 7,трябваше да съм на училище в 8.25, но стигнах чак в 9 и 30 O_OГосподина ми по живопис ме замери една четка без да иска.Беше шок ![]() ![]() Какво ви се случи днес? - The beasT - 24th April 2009 Ама то идеята е да пишем какво ИНТЕРЕСНО ни се е случило.. а не просто да издекламераме.. "станах, ядох, излязох, ядох, върнах се, ядох, легнах си.." Днес имах представление.. посмяха ни се хората, на едно място си обърках репликата, обърках си и танца.. ма все тая.. моето не е интересно.. Пиша просто да не е флууд Какво ви се случи днес? - Fufy - 24th April 2009 Ние пък днес имахме "ретро бал" и по случая с една съученичка се направихме на циганки ![]() Всички умряха като ни видяха на какво приличаме (може да покажа снимка тия дни ![]() ![]() Като за финал класът пък спечели торта, защото сме били "с най- масово присъствие" и гледайте какво е ядене без чиний и вилици ![]() ![]() Всъяност един доста забавен ден... :happy: А утре съм на вила на рожден ден и понеже сме повече от 40 човека и във вилата няма място ще спя на палатка в двора :laugh: Казаха, че съм домашният любимец, който ще брани имота ![]() Като се върна ще разказвам ![]() Какво ви се случи днес? - Vladimir Ivanov - 24th April 2009 уфффф, днес май станах със задника нагоре. Ядове в работата, за малко не ме уволниха... май ще го направят в Понеделник ?!? И понеже ми беше тъпо, един познат като ми предложи да бръмнем с моторите и само това ми трябваше, щях да го направя сам така или иначе. Покарахме малко, минахме през един магазин, бира, чипс ... после още малко каране и седнахме на една хубава зелена полянка малко извън София, да си изпием биричката (по 1 , нали караме ) ![]() Беше някак весело, малко студено по едно време, та Fufy, рано е за палатка, вземи си и нещо да те топли ![]() Малко ми мина тъпото настроение, ама сега пак ме налягат едни мисли... Ето и една снимка ![]() Стискайте палци в понеделник да съм все още на работа. Какво ви се случи днес? - Fufy - 24th April 2009 Benjamin_Breeg Wrote:та Fufy, рано е за палатка, вземи си и нещо да те топли 2 спални чувала, едно яке и един мъж стигат ли ![]() А за работата- не се притеснявай толкова. Може просто така да си мислиш ти, защото днес си станал със задника нагоре ![]() Какво ви се случи днес? - Vladimir Ivanov - 11th May 2009 Знам, че изглежда много дълго, но пък надявам се да ви хареса ( на тези които го прочетат до края ![]() Днес (Събота 09.05.09) се събудих към 8:00, към 9:00 имах среща с един агент, да си взема пакатката (бележка към себе си: Не давай нкога повече палатката на никой ![]() Успях да го направя за около час, което си е постижение и след това трябваше да го пробвам , разбира се Звъннах 2-3 телефона, получих 2 оферти – Ловеч и още някакво място на около 90 км. от София, не му помня името. Метнах палатката, спалния човал и една раница с малко дрехи и тръгнах към Нели... Още не знаехме на къде точно ще ходим и отсавих съдбата (която в случая беше представлявана от монета от 20 ст.) да реши. Пдна се Ези – Ловеч. Срещата – на Щел-а на Ботевградско в 1:30. Към 12:30 бяхме там. Нямах си друга работа и нещо си човърках по мотора, докато Нели пиеше кафе и чакахме другите да дойдат. Както човърках, реших, че една гайка е слава и трябва да я стегна. Да ама явно кафето което изпих ми даде някаква огромна сила, или пък болта беше слаб, но факт – болта се скъса. Ами сега, седалката няма на какво да се държи... Реших, ще сменям болта. Да, ама японеца не сложил обикновен болт, ами заварил там нещо си с резба, та няма смяна... Наложи се да разглобя половината мотор за да го разбера. По това време започнаха да пристигат разните му там хора с разните му там мотори. Трябва бързо да събирам моя. За късмет адаша се забави, та той отнесе хляба за закъснението В крайна сметка към 2 и нещо тръгнахме за Ловеч. Пътя – не особено натоварен, мотора – да. Изостанахме доста, но на Ябланица се настигнахме (другите бяха спрели ![]() Разбрахме се все пак да продължим заедно до Ловеч, та на някой им се наложи да намалят скоростта. Забравих да кажа , че моторът ми не е от най- бързите - 100-110 Ама на мен това ми е достатъчно. Към 17:00 пристигнахме в Ловеч и там, направо в кръчмата. 2-3 бири, малко мотаене из центъра и към палатковия лагер. Разпъване на палатки – 30 мин. След това обратно в кръчмата Още 2 бири и на концерт. Bonfire се представиха на ниво, не ги бях слушал подробно и явно ще трябва да оправя тази грешка, Kingdom Come – някой описваха като Led Zeppelin, други твърдяха, че дори са по – добри. Иситната – нещо средно между Zeppelin и Depeche Mode. Много електроника мамка му. Не издържах. 5-6 песни и стига толкова. Отделно някакви келеши по на 10-11 години се мотаха насам- натам, полу-голи, полу-пияни, полу-надрусани. Изнервих се максимално. Пак в кръчмата. Тоя път кола, че нали ще карам до палатките. Я ! то стнало близо 2:00, марш по леглата (спалния чувал ![]() На следващата сутрин слънцето, бръмбарите, жабите, всякаквите там гадини издаващи някакви звуци, включително хората станали преди нас, ни събудиха към 9:00 След като предния ден надух главите на всички, че трябва да отидем до Крушунските водопади, след кратко измиване на очите, зъбите и каквото още може, запалихме моторите и към слео Крушуна (около 30 км. От Ловеч ![]() Там какво да видим Училищен автобус с около 50 баби и дядовци тръгнали и те на водопади... УЖАС, минаха пред нас. Добре поне че имаше биричка. 2 кебабчета, 1 питка, 2 бири - 4.50лв, за всичко останало има Master Card. И ... към водопадите. Ате... не могат да се опишат, ще кача снимки и ще сложа линк, но това като се прибера. След това се отправихме към Деветашката пещера. Таков място немаааа. Оно голямо, с дупки, с река ... ще видите от снимките. И нищо не свършва до тук. Някой имат и книжки с печати, сещате се, за това – Троянския манастир (не за друго, най- близо е ![]() Ама точно до манастира- една хубава кръчама, “Ханчето при Ванчето” ГЛАД – първо хапване, манастира няма да избяга. Докато още си поръчвахме се чухме и с още гадове. В крайна сметка след около 15 минути бяхме около 18 човека на една тераса и 4 маси – банкет! Менюто – задължителните пържени картофи, бири, таратори, води, слатаи и избирателно - боб чорба, задушени гъби, свински сач, някакъв сготвен език, сланина по селски, катък, някакви убийствени чеснови пърленки, люти чушки и какво ли още не. Спирам до тук, защото като се сетя и огладнявам, а преди малко ядох, не ме е срам. Та хайде да ходим в манастира за печати. Както казах- манастира няма да избяга, ама лелката с печата – да. 2-3 човека се опитаха да я догонят, но онази не искаше да им бие по един печат. Толкова бяхме преяли и препили, че сигурно 1 час лежахме по моторите, по земята и кой където намери. Ядохме и сладолед. Винаги има място и за нещо сладичко. Някакъв чичка ни усети и дойде да си предлага стоката – РАКИЯ, домашна троянска сливова, от сушена слива без костилка. - Елате да я опитате, безплатно е ! Не издържах, една глътка и: - Дай една бутилка... Айде стига толкова туризъм, време е за Dokken. Обратно към Ловеч, задължителното спиране в кръчмата (Булгаро, забравих да спомена, ако ходите до Ловеч, това място е задължително, в началото на главанта улица е, има дървени маси и пейки отвън, а персонала е с много яки оранжеви тениски, на които на гърба имат име и номер, като на футболистите ![]() Бира, две, три и към сцената. По пътя обаче имаше една шатра в която някакви хлапета играеха Guitar Hero. Трябваше да се пробвам... Нищо не спечелих (имаше и награди ![]() Хайде, Светло And The Legends започват. Ска веселба с участието на местна група скинчета, които чакаха Бате Гойко, за да си спретнат едно хубаво пого. Отново малките келеши, циганите и някои бабички, дето не знаят какво е това, ама нали е на сцена и е на аванта, давай да се бутаме отпред. Изнервих се. Пак не издържахме до края, пък и трябваше да ставаме рано на следващия ден (Понеделник ![]() Отново до кръчмата, този път на безалкохолно, куките дебнеха. До нови срещи на персонала и към палтките. На следващата сутрин т.е. днес. Ставане – 6:00 6:20 Скъване на багажа и в 7:00 към София. Бензиностанцията – до горе.... Мамка му, колко е студено в 7:00 на мотора... Малка почивка след едва 50 км. за да се стоплим и “Трайчо” да изгрее. Пристигане в Софя – по разписане. 10 без малко. В Офиса – 10 без 1 мин. Горе – долу от толкова седя пред компютъра и се чудя от къде да започна. Май разбрахте от къде ![]() Това ми се случи не само днес, а и Събота и Неделя. Незабравимо! Хайде да идва следващата (неработна ![]() Какво ви се случи днес? - ViolentBeauty - 11th May 2009 Ех, колко хубаво си го написал ![]() Толкова, че няма какво да добавя! Толкова яко си изкарах и толкова хубаво ми беше,че чак студа сутринта и любима ми ![]() ![]() Нямам търпение да свърши този работен ден.....снимкиииии ПП: аааа, пуста работа, така ме зачекнаха понеделнишки, че три часа не мога да напиша 2 изречения Какво ви се случи днес? - Vladimir Ivanov - 11th May 2009 Ето и обещаните снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=376284 |