LANGUAGE/ ЕЗИК

ed hunter banner

12852 CD 1
 1. Iron Maiden (live)
 2. The Trooper
 3. The Number Of The Beast
 4. Wrathchild
 5. Futureal
 6. Fear Of The Dark
 7. Be Quick Or Be Dead
 8. 2 Minutes to Midnight
 9. Man On The Edge
 10. Aces High
 11. The Evil That Men Do
 12. Wasted Years
 13. Powerslave
 14. Hallowed Be Thy Name
CD2
 1. Run To The Hills
 2. The Clansman
 3. Phantom Of The Opera
 4. Killers
 5. Stranger In A Strange Land
 6. Tailgunner

+ Game Instalation

CD 3

 • Play Disk

 

Ed Hunter

Ed Hunter e дълго чаканата игра от "Synthetic Dimensions" включваща саундтрак от 20-те най-добри песни на групата, за които гласували самите фенове. Самата игра ни отвежда във времето и пространството преследвайки "Eddie" за да открием заветната му цел.

GRAPHICS

Графиката е издържана доста добре, като включва доста места и неща, които всеки фен на "Maiden" би разпознал в това число и места от самите обложки. Враговете също са доста добре направени и съответващи с реалността особено по начина, по който реагират когато бъдат застреляни. Различните герои реагират различно в зависимост от това къде бъдат оцелени. Някои се превъртат назад други падат на пред или дори биват разпръснати от изстрел с ловна пушка. Порцията насилие е доста добре изпипана

SOUNDS

Не мога да отрека, че музиката към играта е невероятна. На всяко ниво има песен на "Maiden", която върви постоянно и пасва идеално с настроението на нивото. Това може да стане малко скучно особено когато сте зациклили на някое ниво и слушате една и съща песен отново и отново. Въпреки, че играта предоставя възможност да си изберете песен за нивото. Звуковите ефекти също са добри, всяко оръжие си има свой уникален звук и всеки злодей също.

GAMEPLAY

Геймплея се оказа доста по различен от това, което очаквах. Това не е first-person shooter като Doom и Duke Nuke'em, a по скоро нещо като галерия за стрелба където контролирате само прицелването и стрелбата. След всяка битка играта ви прехвърля по напред в триизмерния свят и спира пак за следващата битка. Постоянно се появяват обекти, които могат да се взимат като се стреля по тях – по-добри оръжия кръв, а дори и понякога лицата на някой от членовете на "Maiden", което ви дава допълнителен живот.
Между нивата има малко филмчета, които обясняват прехвърлянето от едно ново в друго. Когато едно ниво е приключено успешно без да умирате ще имате възможността да продължавате играта от следващото ниво. Това звучи добре но е изключително трудно да се постигне за повечето от нивата.
След като прекарате много часове на едно ниво, става доста досадно когато не можете да го минете без да ви убият. Повечето могат да бъдат минати с 1 или 2 умирания, но за да се мине без да умреш изобщо са необходими часове тренировки и да запомните от къде и кога изскачат злодеите. Имам чувството, че това време и нерви няма да са нужни особено на хора, които не се интересуват от такъв тип игри. Затова ще ви предоставя ключ към играта, който автоматично ще отключи нивата от 1 до 6,но дори и тогава ще трябва да си минете сами нивата 7 и 8.

Информацията е взета от The Iron Maiden Commentary
Превод: Никола Петрас (Dragontear)

PLAY

tour-eddie.gif

Members Login