LANGUAGE/ ЕЗИК

 

Най-накрая EMI са горди да обявят издаването на  двойно DVD на чакания  от десетилетия концерт LIVE AFTER DEATH. Легендарният концерт ще излезне на пазара на 4 Февруари и ще съвпадне с началото на турнето Somewhere Back In Time World Tour  на групата. По време, на което ще пресъздадат повечето от неверятните моменти на това шоу.

Диск 1 съдържа пълния 90 минутен концерт. Оригинално заснет на 35 мм лента , сега оживява на DVD със зашеметяващо качество, което превъзхожда това от 80-те. Дискът ще има 2 възможности за звук . Едната е 5.1 Surround направен от Kevin Shirley – продуцент на Maiden от 1999 насам, а другата е оригиналния стерео звук  направен от Martin Birch – продуцент от 1981 до 1993. Оргинално издаден на видео през 1985, това е доста трудно достъпен концерт през последните 20 години.

Диск 2 има втората част на историята на Maiden продължена от DVD-то "The Early Days", както и редки бонус кадри от BEHIND THE IRON CURTAIN, ROCK IN RIO '85, и 'ELLO TEXAS. Всичко това наброява над 3 часа. И разбира се всичко това  съчетано с фотогалериите, промоклиповете , датите и програмата за турнето прави една невероятна компилация, която би зарадвала всеки Iron Мaiden фен.

Пълно съдържание

Disc 1 -- LIVE AFTER DEATH
Концерта Live After Death  със Stereo и Dolby Digital 5.1 звук  (90 минути)

Set list --
Churchill Speech/Aces High
2 Minutes to Midnight
The Trooper
Revelations
Flight of Icarus
Rime of the Ancient Mariner
Powerslave
Number of the Beast
Hallowed Be Thy Name
Iron Maiden
Run to The Hills
Running Free
Sanctuary

Disc 2  -- ДОКУМЕНТАЛЕН И КОНЦЕРТЕН БОНУС МАТЕРИАЛ
1.Историята на Iron Maiden -- Part 2  (60 мин) -- Документален.
Членовете, екип, приятели и познати говорят за периода през, който групата написва и записва албума Powerslave както и масивното последвало го турне и концерт Live After Death.

2. Behind the Iron Curtain ( 57 минути) Документален филм и концерт – заснет по време на историческото турне на групата в Полша и други държави от Източния блок през 1984.  Включва и интервюта, концертни и други заснети специално за да уловят  амосферата на това невероятно пътешествие зад “стената” и в разгара на Студената война.

3. Концертен материал - Rock in Rio '85 (50 минути)
Пълният  Maiden концерт като подгряващи на  Queen на първия ден на фестивала Rock in Rio пред 300,000 побъркани метъл фена. Невероятно енергично представяне!!
Сред изпълнените песни са:  Aces High, 2 Minutes to Midnight, The Trooper, Revelations, Powerslave, Iron Maiden, Run To The Hills, Running Free

4. Ello Texas -- 15 минути – Интервю и концерт. Заснет от снимачен екип през 1983 в Alamo и sound check на концерта им в San Antonio.

5. Галерия, Tour програма, дати и снимки

6. Промоклипове на Aces High и 2 Minutes to Midnight
Субтитри за всички документални филми  --
PAL version -- English HOH / Dutch / French / German / Italian / Swedish / Portuguese / Spanish
NTSC Version --  English HOH / Brazilian Portguese / Latin Spanish