LANGUAGE/ ЕЗИК

a real live one banner

single26_fotdlive_a_smallИздаден на 1 Март1993

1. Fear Of The Dark (live) (Harris)
2. Bring Your Daughter To The Slaughter (live) (Dickinson)
3. Hooks In You (live) (Dickinson, Smith)

Fear Of The Dark Live е първият сингъл от албума A Real Live One и достига номер 5 в Английските класации. Първите 2 парчета се появяват в албума A Real Live One докато последното парче е бонус от No Prayer On The Road. Този сингъл e лимитирано издание И всеки диск и плоча имат пореден номер на предната обложка.

Fear Of The Dark (live) (Harris)
Това е концертен вариант на песента 'Fear Of The Dark' която е записана в Ishallen ,Helsinki, Finland, на 5 Юни 1992 (?) по време на турнето Fear Of The Dark tour

Bring Your Daughter... ...To The Slaughter (live) (Dickinson)
Това е концертен вариант на песента 'Bring Your Daughter... ...To The Slaughter' която е записана в Ishallen ,Helsinki, Finland, на 5 Юни 1992 (?) по време на турнето Fear Of The Dark tour.

Hooks In You (live) (Dickinson, Smith)
Това е концертен вариант на песента 'Hooks In You' която е записана на Wembley Arena на 17-ти Декември 1990 по време на турнето No Prayer On The Road world tour

single27_hallowed_a_smallИздаден на 4 Октомври 1993

1. Hallowed Be Thy Name (live) (Harris)
2. The Trooper (live) (Harris)
3. Wasted Years (live) (Smith)
4. Wrathchild (live) (Harris)

Песните от този сингъл, който достига номер 9 в Английските класации са записани по време на турнето Fear Of The Dark tour. Селекция от концертни записи е издадена като A real Live Dead One и тя включва песните 'Hallowed Be Thy Name' и 'The Trooper' Интересното тук е присъствието на 'Wasted Years' and 'Wrathchild' който са записани от същото турне но не влизат в компилацията. Обложката също е доста интересна защото това е един от малкото пъти когато член на групата е изобразен (въпреки че цялата група е нарисувана в обложката на Somewhere in Time).
Това е една доста груба рисунка която изобразява подобно на дявол Eddie което пробожда Bruce Dickinson със своя тризъбец. Изглежда че е традиция за Maiden да изобразяват как Eddie убива напускащия вокалист след като вече е направено и с Paul Di'Аnno на едно от последните му EP та с групата. Което излиза като рядка версия на Maiden Japan във Венецуела. Иронично това също е последния сингъл на Bruce с групата до неговото завръщане през 1999.

Hallowed Be Thy Name (live) (Harris)
Това е концертен вариант на песента 'Hallowed Be Thy Name' която е записана в Olympic Arena , Moscow, Russia, на 4 Юни 1993 по време на турнето Real Live Tour.

The Trooper (live) (Harris)
Това е концертен вариант на песента 'The Trooper', която е записана в Ishallen ,Helsinki, Finland, на 5 Юни 1992 (?) по време на турнето Fear Of The Dark tour.

Wasted Years (live) (Smith)
Това е концертен вариант на песента 'Wasted Years', която е записана в Stadthalle , Bremen, Germany, на 16 Април 1993 по време на Real Live Tour.

Wrathchild (live) (Harris)
Това е концертен вариант на песента 'Wrathchild' която е записана в Ishallen ,Helsinki, Finland, на 5 Юни 1992 (?) по време на турнето Fear Of The Dark tour.

PLAY

piece-of-mind-eddie.gif

Members Login