LANGUAGE/ ЕЗИК

page banner legacy of the beast

best of of the beast album
Tracklist:
1. The Number of the Beast
2. Can I Play with Madness
3. Fear of the Dark
4. Run to the Hills
5. Bring Your Daughter... to the Slaughter
6. The Evil That Men Do
7. Aces High
8. Be Quick or Be Dead
9. 2 Minutes to Midnight
10. Man on the Edge
11. Virus
12. Running Free
13. Wasted Years
14. The Clairvoyant
15. The Trooper
16. Hallowed Be Thy Name

Best Of The Beast е първата и най-важна компилация на Iron Maiden. Тя съдържа песни от цялата кариера на групата, от първите записи на The Soundhouse tapes до последния албум (тогава) The X Factor. Компилацията съдържа и доста подробна книжка със снимки на синглите, записки от дневници и снимки по време на турнетата. Обложката на плочата съдържа и списък с всички места, където групата някога е свирила.

Има две много важни неща в Best Of The Beasт: Новият сингъл „Virus“ и две песни от оригиналните The Soundhouse Tapes – „Strange World“ и „The Iron Maiden“, които до сега не са били достъпни на CD. Плочата съдържа и другите две песни ит The Soundhouse Tapes (Prowler и Invasion). Тези песни правят Best Of The Beast задължителен артикул в колекцията на всеки фен.

Като цяло подбора на песни в компилацията е отличен, като всички най-добри песни са включени. Някои фаворити липсват обаче, като „Revelations“, „Flight Of Icarus“ и „Stranger In A Strange Land“, но всеки фен би намерил любима песен, която липсва. Това би довело до трети дори четвърти диск на компилацията. Всъщност би довело до преиздаване на дискографията в една кутуя.

Като заключение, Best Of The Beast е идеална компилация за всеки нов фен на Maiden. Тя дава представа за някои от най-добрите песни на групата. Най-заклетите фенове пък получават изцяло нова песен “Virus” и уникатите от The Soundhouse Tapes.

 

PLAY

shaman-eddie.gif

Members Login