LANGUAGE/ ЕЗИК

eddies archives banner

iron maiden eddies arhives 01 iron maiden eddies arhives 02

iron maiden eddies arhives 03

Eddie's Archives e бокс сет издаден на 4 Ноември 2002 год. Кутията, релефно метално кофчеже с изобразено лицето на Eddie съдържа три двойни CD-та, фамилното дърво на Iron Maiden и чашка за шотове. Фамилното дърво е актуализирана версия на дървото, което първоначално се появява с издаването на албума A Real Dead One през 1993 год.

Eddie's Archive първоначално се появява като лимитирано издание, заедно с родословното дърво, всяко копие от което има собствен номер. Така или иначе, в резултат на голямото търсене то е преиздадено с различен цвят на вътрешната обвивка (от синьо на червено), както и с необозначено с номер родословно дърво с идеята да се запази първоначалния замисъл на първото издание.

Говорейки си за box set– а с басиста и основателя на групата Steve Harris той споделя: „Eddie's Archive беше създаден за истинския колекционер. Винаги сме се старали много да осигурим добро качество за хората. Щяхме да направим луди пари ако не бяхме опаковали това издание по начина, по който изглежда, но ние го направихме именно защото се гордеем с поколенията наши фенове и защото искахме да се отнесем с уважение към тях.”

Тази кутия на пръв поглед изглежда както кутиите за бисквити, които някои от нас си спомнят от детството. Въпреки, че отвън кутията не изглежда кой знае колко впечатляващо с всички тези фигури инкрустирани в метала, отвътре тя съдържа истинско съкровище. Чашата за шотове и фамилното дърво на Iron Maiden в свитък, държан от пръстен- печат не представляват нищо специално и биха задоволили само онези, които харесват нещата, които не са свързани с видео и музика – колекционерите!

Но трите тройни CD- та, които могат да се намерят в това сандъче със съкровища, са абсолютно от голямо значение за онези любители на групата, които ценят редките записи и се интересуват от ранните периоди на Maiden.

Eddie's Archive е перфектния подарък, за онези които познават някой Maiden фен и знаят, че той няма това в колекцията си. По- младите сигуно ще останат изненадани от това, което ще чуят отначало, понеже ранното звучене на групата е по-различно от това което е днес, но те ще го харесат с течение на времето. По-старите фенове пък ще получат перфектния материал, който да им напомня за техните първи концерти на Maiden, както и за първите им албуми и сингли. С други думи купуването на този box set гарантира удоволствието на всеки, който има отношение към Maiden- много повече от всяка една “best of” или “greatest hits” компилация!

best of the bsides beast over hammermith  Thebbcarchives

PLAY

seventh-son-eddie.gif

Members Login