LANGUAGE/ ЕЗИК

dance of death banner

bestof visions of the beast
 
Издаден: 2 Юни 2003
 Този двоен DVD комплект представлява най-добрата колекция от всички видеоклипове на Iron Maiden от 1980 до 2001 г. Всички видеоклипове, които са издавани малко по малко през годините, са събрани в тези DVD и всеки фен на Maiden определено се нуждае от тях.
 Както обикновено, в дисковете има някои скрити функции. Начинът да ги откриете всъщност е доста прост. На първия диск, възпроизвеждането 3 пъти на шестата песен („The Trooper“) - 666 - ще ви отведе до неиздаван видеоклип на „Man On The Edge“. На втория диск, възпроизвеждането два пъти шестата песен ("Hallowed Be Thy Name"), след това веднъж четвъртата песен ("Wasting Love") - 664 - ще разкрие интересна Camp Chaos версия на "The Trooper". Дори не е нужно да гледате видеоклиповете изцяло, а просто натиснете "next", за да преминете към скритите бонус песни. По същия начин, възпроизвеждането 3 пъти на "Hallowed Be Thy Name" на втория диск ще ви отведе до вратата „666” и ще чуете Нико да казва "Не! 664! Пича в съседство!" преди да бъдете отведен на правилното място.
 
DISC 1 (75 минути)
1. Women In Uniform
2. Wrathchild
3. Run To The Hills
4. The Number Of The Beast
5. Flight Of Icarus
6. The Trooper
7. 2 Minutes To Midnight
8. Aces High
9. Wasted Years
10. Stranger In A Strange Land
11. Can I Play With Madness
12. The Evil That Men Do
13. The Clairvoyant
14. Infinite Dreams
15. Holy Smoke
16. Tailgunner

Екстри:
Futureal (Football Version)
Fear Of The Dark (Rock In Rio 2001)
Aces High (Camp Chaos Version)
The Number Of The Beast (Camp Chaos Version)

Скрити песни:
Man On The Edge (Fun Version)
 
 DISC 2 (79 минути)
17. Bring Your Daughter To The Slaughter
18. Be Quick Or Be Dead
19. From Here To Eternity
20. Wasting Love
21. Fear Of The Dark
22. Hallowed Be Thy Name
23. Man On The Edge
24. Afraid To Shoot Strangers
25. Lord Of The Flies
26. Virus
27. The Angel And The Gambler
28. Futureal
29. The Wicker Man
30. Out Of The Silent Planet
31. Brave New World

Екстри:
The Wicker Man (Camp Chaos Version)
Flight Of Icarus (Camp Chaos Version)
Run To The Hills (Camp Chaos Version)

Скрити песни:
The Trooper (Camp Chaos Version)
 
 За достъп до скритата песен 21 - „великденско яйце” - на диск 1, пуснете песен номер 6 3 пъти, за да образувате 666.

За достъп до скритата песен 2 - „великденско яйце” - на диск 2, пуснете песен номер 6 2 пъти и след това песен номер 4, за да образувате 664, но възпроизвеждането на песен номер 6 3 пъти също ще даде достъп до скритото видео, но по по-забавен начин.

Интересно е да се отбележи, че отговорът на тази малка загадка беше през цялото време точно пред очите ни по време на турнето „Give Me Ed ... Tour”!

664 image steve harris

За пръв път имаме пълната видеоистория на всеки един от промоционалните видеоклипове на IRON MAIDEN от 1980 г. до хедлайнерското им участие на Rock In Rio 2001.

С времетраене повече от 180 минути, „Visions Of The Beast” документира феноменалната кариера на групата, обхващаща над 30 хитови сингъла и 50 милиона продажби на албуми.
В този комплект от два диска са включени над 40 минути бонус материали и скрити екстри, включително невиждани досега анимирани „Camp Chaos” версии на шест класически парчета, интерактивни менюта и дискография, което прави „Visions Of The Beast” най-стегнатата и забавна колекция от ключови моменти от кариерата на вдъхновяващите и изключително влиятелни метъл легенди.

PLAY

tour-eddie.gif

Members Login