LANGUAGE/ ЕЗИК

live after death banner

single14_rtthlive_a_small
2ри Декември1985

1. Run To The Hills (live) (Harris)
2. Phantom Of The Opera (live) (Harris)
3. Losfer Words (Big 'Orra) (live) (Harris)

Също като сингъла Running Free (live) този запис съдъжа метериал записан на
Long Beach Arena и Hammersmith Odeon. Същите концерти на които Live After Death е записан. Run To The Hills (Live) Достига единствено до 26 Място в английските класации, което е доста изненадващо защото съдържа може би най-добрата версия на Phantom Of The Opera записвана някога. Ранното издание на 7" плоча съдържала също и подписана коледна картичка, която сега е с колекционерска стойност.


Run To The Hills (live) (Harris)

Това е същата версия като тази която се появява в албума Live After Death, записана е на Long Beach Arena през Март 1985.

Phantom Of The Opera (live) (Harris, Di'Anno, Murray)
Това е същата врсия на Phantom Of The Opera която се появява и на плочата на Live After Death. Въпреки това тя не е включена в CD изданието Което прави The First Ten Years Box Set първия път където тази версия е достъпна на CD. Това се променя с изданието от 1998 където са включени всички песни достъпни до момента единствено на винил. Песента е една от най ценните във The First Ten Years Box Set и е записана в Hammersmith Odeon през Октомври на 1984. Това е една от най-добрите песни на групата ио безспорно най доброто й концертно изпълнение.

Losfer Words (Big 'Orra) (live) (Harris)
Записана също в Hammersmith Odeon през Октомври 1984, това е единственото официално издание на Losfer Words, която до преди това е била достъпна единствено в няколко редки бутлега. Това може да не е най-добрия инструментал на Maiden, но е хубаво да разполагаме с повече записи от Long Beach и Hammersmith

single13_runningfreelive_a_small
23 ти Септември 1985

1. Running Free (live) (Harris)
2. Sanctuary (live) (Harris, Di'Anno, Murray)
3. Murders In The Rue Morgue (live) (Harris)

Първото нещо което трябва да се отбележи за този сингъл е, че концертна снимка а не рисунка на Derek Riggs. Снимката е направена от Ross Halfin и това е първия сингъл в историята на групата с снимка вместо обложка. Записът съдържа песни записани от няколкото вечери с напълно разпродадени билети в Long Beach Arena през март 1985 и Hammersmith Odeon през Октомври 1984.
Това са същите концерти където част от Live After Death е записан. Зингъла достига до 19 място в Английските класации.

 

Running Free (live) (Harris)
Това е същата версия която се появява в албума Live After Death записана на Long Beach Arena през Март 1985. Това обаче е съкратената версия която се появява и на диска. В нея липсва частта с разпяването на публиката. Running Free е концертна класика и това може би е един от най добрите и варианти. Въпреки че частта с разпяването на публиката не звучи толкова добре на запис, не трябваше да бъде съкратявана.

Sanctuary (live) (Harris, Di'Anno, Murray)
Тази песен е идеалния бонус за онова време защото не е включена в оригиналното издание на Live After Death. Записана е на Long Beach Arena през Март 1985. Качеството на запис и мискиране на всички песни от този момент са толкова перфектни, че всяка една си заслужава вниманието. Sanctuary също е концертна класика и въпреки че много версии са достъпни - тази е може би най-добрата.

Murders In The Rue Morgue (live) (Harris)
Тази концертна версия на Murders In The Rue Morgue е записана на Hammersmith Odeon през Октомври 1984. Също като Sanctuary тя не е включена в оригиналното издание на Live After Death. Но за разлика от Sanctuary концертните версии на Murders In The Rue Morgue са много по-редки. След като до момента е била достъпна единствено на концертни бутлега тази версия е доста голяма екстра.

PLAY

seventh-son-eddie.gif

Members Login